Articles

 

A aquesta secció trobem actualment tres breus articles. No obstant això, m'agradaria posar pròximament altres articles relacionats amb el disseny i la història de l'art.

Convide a tot aquell que vullga enviar els seus articles, anotacions o enllaços relacionats amb la Història de l'Art o del Disseny, a posar-se en contacte amb Ars-Techne. Totes les aportacions seran revisades i si escau publicades en aquest espai amb els corresponents crèdits. En cap cas es publicarà cap aportació que infringisca les lleis de propietat intel·lectual vigents.


Art, disseny
i bits

¿Arte... Diseño?

Art, disseny i bits és un breu treball a on es qüestionen les relacions que hi ha entre el disseny, l'art i les noves tecnologies gràfiques. El text presenta nombroses cites de professionals que opinen en relació amb el tema.

Els promotors de l'art gòtic valencià

Retablo fray Bonifacio Ferrer

Amb el títol Els promotors de l'art gòtic valencià es mostra una breu visió del paper dels promotors i dels artistes en aquesta etapa de l'art valencià.


Aportacions de la jardineria artística valenciana

Plànol Palau Reial de València, 1802

Aportacions de la jardineria artística valenciana realitza un xicotet recorregut a través de la història amb la finalitat de mostrar quines han sigut aquestes aportacions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar els serveis i, en algun cas, mostrar-hi publicitat relacionada amb les seues preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtindre més informació ‘ací’,en castellà.